8 Ekim 2011 Cumartesi

Zevkli seks nasıl yapılır ya size göre

Herşeyde olduğu gibi seks hayatında da zevk, zevkler vardır. Kimi insanın seks hayatı tek düze gider, tek renge sahiptir, kiminin ise zevki doruklarda yaşayacak kadar zevklidir. Peki zevkli seks nasıl yapıılr?
Seksi bilinçli yapmak, bir sanattır. İdeal sekste kadına da erkeğe de eşit oranda sorumluluk düşer. Zevk alma ‘iyi seks’in son noktasıdır. “Süper seks” diyebileceğimiz bu devrede zamansızlık duygusu yaşanır. Saatler bir dakika gibi geçer ya da iki saniye sonsuzluğu ifade eder.
Süper seks deneyimleri olan kadınlar, seks sırasında kendilerine “İyi görünüyor muyum?”, “Beni beğeniyor mu?” gibi bilinçsizce sorular sormazlar. O anın tadını çıkarmaya ve beyinlerini başka şeylerle meşgul etmeye bakarlar.
İşte Gerçekler
Boşlukta kaybolma duygusu: İyi ve doyumsuz sekste kadın, o derece zevk alır ki, çevresini, nerede olduğunu, hatta neredeyse eşini bile unutur. İlginç olan, kendilerini kaybeden bu kadınlar, tahminlerinden çok daha güçlü duygular yaşadıklarını itiraf ederler.
Tek kişi olma duygusu: Süper seks sırasında, hiç değilse seksin bir bölümünde, kadın kendisiyle, dünyayla ve eşiyle bütünleştiği duygusuna kapılır. Konsantrasyon güçlüğü çekmez. Beynini rahat şekilde yaşadığı ana verebilir. Bu da vücudunun sekse tepki vermesini kolaylaştırır.
Mükemmellik duygusu: Yatakta en iyi anları sorulduğunda kadın, cevap vermekte zorlanır. Bu da seksüel anları ve zevkleri birbirinden ayırmakta çektiği zorluktandır. Sevişmenin her bölümü ve her sevişme özeldir. Çünkü her şey öylesine mükemmeldir ki…
Güvenlik hissi: Bir çok kadın, süper seksi barış ve güven dolu anlar olarak niteler. Zaten bir kadın, sadece güvende olduğunu hissettiğinde bu kadar rahat bir sevişme yaşayabilir.
Belirginlik: Süper seks sırasında karşınızdakine açık olmamak imkansızdır. Bir çift, birbiriyle ne kadar çok duygularını ve kişisel arzularını paylaşırsa, ilişki o kadar parlak ve doyurucu olur.
Erkeğe göre Süper Seks
Bir erkek, cinsel ilişkiye girdiği kadının kendisini önemsediğini ve arzuladığını hissettirmesini süper seks diye tanımlıyor.
Yine her türlü istek ve beklentilerini kadının da paylaşmasını süper seks olarak görüyor.
* Ön sevişme sırasında birbirlerini karşılıklı uyarmayı bekliyor.
Genelde erkekler, sevişmeden önce kadınların alkol almalarını ve sigara içmelerini istemiyorlar.
İlişkinin bitiminde hemen sırtını dönüp uyumasını sevmiyor ve seksi sadece cinsel birleşme olarak görmüyorlar. Ayrıca kadınların böyle düşündüklerini iddia ediyorlar.
Erkek, kendisinin kadına dokunup öptüğü gibi, kadının da aynı şekilde davranmasını istiyorlar.
Erkekleri neler tahrik eder?
* Arzulandığını hissettiren bakışlar…
* Yumuşak ve ipeksi bir ten…
* Kalın, dolgun ve hafif nemli dudaklar…
* Dolgun göğüsler…
* Saçını yukarıdan toplamış, güzel enseli kadınlar…
* Ayak bileklerinin inceliği…
* Bir kadının eğilip bükülürken, örneğin dans ederken yaptığı vücut çizgileri…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla