18 Ekim 2011 Salı

Romantik seksin tadı bir başka! eeee zize göre

Hiç yemek masası üzerinde veya kumsalda seviştiniz mi? Hayır mı? Merak etmeyin kimsenin çılgın sevişme rekoru kırma niyeti yok. İşte çılgın olmasa da samimi, sıcak bir seks için öneriler...
Çılgın sevişmeleri bir kenara bırakıp seks hayatınıza yeniden romantizmi getirmeye ne dersiniz? Yatak jimnastiğinden vazgeçip, romantik sekse dönüş yapma zamanı geldi. İşte, her ikinizin de ruhuna hitap edecek romantik sevişme tavsiyeleri:

1. Giyinik kalın

İlk gece heyecanını hatırlıyor musunuz? Üzerinizde iç çamaşırlarınız vardı ve biraz da çekingenlik... O heyecanı yeniden yaşamaya ne dersiniz? Soyunmaktan vazgeçip, iç çamaşırlarınızı çıkarma zevkini partnerinize bırakın.

2. Ritmi yakalayın

Klasik "kaşık pozisyonuna" dönüş yapın. Kollarınızla partnerinizin vücut kıvrımlarına sarılın, onunla birlikte, aynı ritimde nefes alıp vermeye başlayın. Birbirinizin vücut dilinden o kadar etkileneceksiniz ki, kendinizi partnerinizin vücudunun bir uzantısı gibi hissedeceksiniz. Sadece vücutlarınızın değil, ruhlarınızın da birleştiğini göreceksiniz.

3. Tıraş olmasına yardım edin

Sevgilinizi şımartmak istiyorsanız, tıraşını siz yapmayı teklif edin. Sabah duşunu aldıktan sonra, yüzüne güzel kokulu bir tıraş köpüğü yayın ve kılların uzama yönüne doğru tıraş etmeye başlayın. Bu aynı zamanda bir güven egzersizi de olacaktır, çünkü erkekler başkasının onları tıraş etmelerine izin verme konusunda oldukça çekingenlerdir. Çok istiyorsa, bundan sonra siz de onun bacaklarınızı temizlemesine izin verin.

4. Kendi dilinizi konuşun

Günlük sohbetinizde sık kullandığınız bir kelime seçin (ışık, harika, çikolata, yemek, kedi olabilir) ve o kelimeyi her duyduğunuzda birbirinize dokunmayı kararlaştırın (şehvetli bir kucaklamadan hızlı bir masaaltı bacak dokunuşuna kadar, ortamın elverdiği imkanlar doğrultusunda).

5. Ona hafifçe dokunun

Genel inanca karşın, sert her zaman daha iyi demek değildir. Birbirinize yumuşak hareketlerle dokunmaya çalışın. "Hafif, neredeyse zor hissedilen dokunuşlar vücutlarınıza farklı bir elektrik verecektir" diyor "Seks Konuşması" adlı kitabın yazarı Aline Zoldbrod.

6. Aromatik yağları keşfedin

Aromatik yağı avuçlarınızın içine damlatın ve avuçlarınızla, diz kapaklarınızı iyice yağlayın. Sonra, partnerinizin bacakları arasına yerleşin, yağlı dizlerinizi bacaklarının iç tarafına sürtün, cinsel organına hiç dokunmadan.

7. Onu bir hazine avına yollayın

Evin içinde yer yer, bazı ipuçları bırakarak, sevgilinizden saklanmış bazı objeleri bulmasını isteyin. Her ipucunu bulduktan sonra ona ufak bir ödül verin: Bir öpücük veya soğuk bir bira olabilir. En son ipucunu da bulduktan sonra, hazinesi çıplak bir halde siz olacaksınız.

8. Rahat koltukların nimetlerinden faydalanın

Yan yana oturup, el ele tutuşarak ve göz göze bakarak aynı anda nefes alıp verebilmek hiç düşünmediğiniz kadar baş döndürücü olabilir. Avustralya'da piyasaya yeni sürülen bir koltuk tipi var, bu koltuklar Kama Sutra için son derece elverişli. Her model maksimum zevk almanızı sağlamak için ergonomik biçimde tasarlanmış. Yakında Türkiye'ye de geleceğini düşündüğümüz bu koltuklardan edinmeye ne dersiniz?

9. Birlikte seksi romanlar okuyun

Yatağa girin ve yüksek sesle seksi bir roman okuyun. Sesiniz yorulduğunda, kitabı sevgilinize pas edin, bir süre o size okusun. Normal şartlarda söylemekten çekindiğiniz şeyleri kitaptan okur gibi söyleyebilme şansınız da olacak.

10. Tahrik edici oturuş

Sevgiliniz yoga oturuşundayken, yüzüne bakacak şekilde kucağına oturun. Kendinizi aşağı ve yukarıya hareket ettirin. Aynı zamanda nefes alıp vermeye dikkat edin. Elleriniz birbirinizin vücuduna dokunmak için serbest kalabilir.
11. Dilini emin

Öpüşürken dilinizle diline dokunup hafifçe emin. Genelde kızlar öpüşürken fazla bastırmazlar, siz biraz bastırarak ayaklarını yerden kesin.

12. Fotoğraf çekin

Polaroid veya dijital kamerayla birbirinizin artistik fotoğraflarını çekin. Sırf cinsel organına değil, vücudunun diğer kıvrımlarına da odaklanın. Fotoğrafları siyah beyaz bastırın ve başkalarının gözünden saklayın.

13. Işıkları açın

Loş ışıkta sevişmeye ne kadar alışık olursanız olun, bir gün ışıkları tamamen açıp sevişmeyi deneyin. İlk başta rahatsız edici olabilir, ama zamanla vücudunuzun çıplaklığına alışıp, bundan zevk almaya başlayacaksınız. Kaldı ki, sevgilinizin vücudundaki daha önce hiç fark etmediğiniz ayrıntılar ilk defa bu şekilde gözünüze çarpar.

14. Üst dudağın büyüsünü keşfedin

Öpüşürken, üst dudağını hafifçe emin ve sevgilinizin de aynı şeyi yapmasını isteyin. "Ateşli İlişkiler" adlı kitabında, yazar Tracey Cox, üst dudağın kadın vücudunun en seksi bölgesi olduğunu yazıyor. Üst dudaktan klitorise giden bir sinir olduğunu söylüyor.

15. Şov devam etmeli

Seviştikten sonra havayı bir şekilde devam ettirmeye çalışın. Birlikte romantik bir şey yapmak çok güzeldir. Beraber duş alın veya banyo yapın ve sarılarak uyuyun. İlişkiniz gerçek bir ilişkiyse, sevgiliniz seviştikten sonra da sizinle birlikte olmayı arzulayacaktır.

16. Duyularınızı uyandırın

Bir çilek veya mangoyu dudaklarınızın arasına alın ve birbirinize transfer edin. Aynı şeyi şampanyayla da yapabilirsiniz. Şişeyi açın ve köpüklerin vücudunuzdan aşağıya inmesine izin verin. Sonra da vücutlarınızı dilinizle temizleyin.

17. Hemşiresi olun

Onu muayene ettiğinizi farz edin. Muayene yerleri: göğüs uçları, pelvis bölgesi, cinsel organı ve kalçaları. Muayene bittikten sonra, rolleri değiştirin.

18. Seksi manzaralar

Sırt üstü yatın. Bacaklarınızı dizlerinizden kırıp, göğüslerinize kadar çekin. Ayaklarınızı onun ayaklarına dayayın. İçinize girdiğinde ayak bileklerinizle kalçalarına sarılın.

19. Eller serbest

Ellerinizi kullanamadığınızı düşünüp, birbirinizi uyarmak için başka yollar bulun. Bu şehvetinizi artırır.
20. Sekse kulakları da dahil edin

Kulak memelerine parmaklarınızla masaj yapın. Sonra arkaya geçip kulağının başıyla birleştiği bölgeye dilinizle masaj yapın.

21. Üç saatlik program

İlk saat için yatağa atlayın ve birbirinize neler yapmak istediğinizi anlatın. Birbirinize dokunun ama erotik değil. İkinci saat, birbirinize masaj yapın, vücutlarınızın her tarafına dokunun, genital bölgeler ve göğüsler hariç. Üçüncü saat her şey serbest!

22. Ona mesaj atın

İlişkinize biraz romantizm katmak için cep telefonuna veya eposta adresine "Seninle birlikte olmayı çok istiyorum, keşke yanımda olsan" yazan mesajlar gönderin.

23. Size özel koku

İlk tanıştığınızda kullandığınız parfümün aynısını kullanın. Koku uzmanları tam olarak bunu açıklayamasalar da, kokuların çok kuvvetli hatırlatıcı özellik taşıdığını söylüyorlar.

24. Birbirinizi boyayın

Kıyafetlerinizi çıkararak, sevgilinize sizi istediği gibi boyamasına izin verin. Bir Van Gogh gibi boyamazsa sinirlenmeyin. Yeteneksizliği çok seksi olabilir.

25. Birbirinizi ıslatın

Beraber banyo yapmaya ne dersiniz? Banyonuzu kokulu mumlarla dekore edin, suya gül yaprakları bırakın, hafif bir müzik açın. Birbirinizi yıkadıktan sonra, başkası tarafından yıkanmanın ne kadar baş döndürücü olduğunu fark edeceksiniz. Sonra yeni yıkanmış çarşafların içine zıplayın ve sarılarak uyuyun.

26. Tırnaklarınızı kullanın

Tırnaklarınızla sekiz çizerek sırtından ayak parmaklarına doğru inin. Ayaklarına gelince, baş parmakla ikinci parmak arasındaki bölgeye hafif bir masaj yapın. Sonra da, erkeklerde son derece hassas olan topuklarına masaj yapın.

27. Dövme yapın

İsimli dövmeleri pek önermesek de (ayrılma ihtimaline karşı), birbirinize geçici bir dövme yapabilirsiniz.

Bir rimel kullanarak veya yapışkan kristallerden yararlanarak, değişik bölgelerinize aşkınızı kazıyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla