18 Ekim 2011 Salı

Sekste skor çok mu önemli? yada zize göre

Aldatma konusu yıllarca tartışıldı, tartışılıyor da... Uzmanlar kadınların duygusal olarak, erkeklerin ise heyecan için aldattıkları görüşündeler.
Cinsel Derneği (CTD) Başkanı Dr. Cem Keçe, aldatmanın inanılmaz bir adrenalin yükselmesine neden olduğunu belirterek, ihanetin tadını yasak meyveye benzetti.

Keçe, yaptığı açıklamada, kadın ve erkeğin aldatma nedenlerinin farklı olduğunu ifade ederken, "Erkeklerin cinsel açıdan değişik şeyler yaşama ihtiyaçlarından, kadınların ise duygusal gerçeklerle yani yaşadıkları umutsuzluk ve mutsuzluk nedeniyle aldatma yoluna gidiyor" dedi.

Erkekler heyecan için, kadınlar aşk için aldatıyor. Çocuklukta yaşanan iç çatışmaların erkekleri aldatmaya ittiğini belirten Keçe, erkeklerin aldatmak için çok önemli bir nedene de ihtiyaç duymadıklarını söyledi. Keçe, "Maksat heyecan olsun, skor olsun. Çünkü çok sayıda kadınla ilişkiye girmek arkadaş çevresinde bir takdir göstergesi olarak algılanmaktadır.

Kadınlar aldattığı zaman, duygularıyla toplumun baskısı arasında sıkışır ve bu nedenle erkeklere göre aldatmaları daha zordur. Kadınların aldatması daha zor, daha derinlikli, daha heyecanlı, daha edebi ve daha zengin bir malzemedir. Kadınlar aldattığında çok daha dikkatli davranırlar. Her ayrıntıyı düşünürler" diye belirtti.

Kadının aldattığı nasıl anlaşılır? Kadınların günü birlik bir ilişkiden çok, uzun süreli ve duygusal bağları kuvvetli bir ilişkiyi tercih ettiklerini ifade eden Keçe, "Kadınlar seks yoluyla bulaşan hastalıklar konusunda çok duyarlıdırlar. Kadın aldatmayla birlikte sevgi, aşk, romantizm, heyecan ve sürpriz arar. Kadın bir yasak ilişki yaşadığında yüzünde bir parıltı belirir ve her bakımdan çok çekici olur" diye konuştu.

Zihinde yaşanan aldatmalar daha fazla. Zihinsel olarak yaşanan aldatmaların sayısının eyleme geçmiş aldatmalardan daha fazla yaşandığına dikkat çeken Keçe, "Zihinsel aldatma zararsız gözüken fakat insanları ömür boyu takip eden bir durumdur.

Şu veya bu sebeple ilişkisini yürütmek zorunda olup da aklında bir başkası olan çiftlerin sayısı her geçen gün artıyor. Mesela sevdiği başka bir kişi varken bir başkasıyla evlenmiş, ama hala bir önceki sevgilisini düşünenler, medyada boy gösteren kadınlara veya erkeklere hayran olanlar, cinsel açlığını gidermek için bir başka partnerin fantezisini kuranlar, birlikte yaşlandığı eşine değil de genç kızlara veya erkeklere ilgi duyanlar. Bu örnekleri kolayca çoğaltabiliriz" diye vurguladı.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla