19 Ekim 2011 Çarşamba

Spermin Yakışıklısı olurmu ve Sonbaharda Seks

Kısırlık tedavisi üzerinde çalışan bilim adamları, şekli düzgün spermlerin dölleme yeteneğinin çok daha yüksek olduğunu saptadı. The New England Journal of Medicine'de yayımlanan araştırmaya göre, spermlerin görünümleriyle yenetekleri arasında yakın bir ilişki var.

Başları oval, kuyrukları kalın ve hareketli olan düzgün görünümlü spermlerin, dölleme yeteneği yüksek oluyor. Başları halka şeklinde ya da deforme olmuş, kuyrukları ezik spermlerin ise dölleme yetenekleri çok düşük.

İngiltere'deki Rachester Üniversitesi Tıp Fakültesi araştırmacıları 765 kısır, 696 normal erkeğin spermlerini inceledi. Araştırmada spermlerinin %12'si düzgün olan erkeklerin çocuk sahibi olabildikleri görüldü. Spermlerinin %9 ve daha aşağısı standartlara uymayan erkeklerin ise çocuk sahibi olamadıkları belirlendi.
İnsanoğlunun cinsel etkinliklerinin yoğunluğu ritmelere göre değişiyor. Örneğin, Amerikalı bilim adamları, yumurtlama dönemine yakın zamanlarda kadınların cinsel arzularının arttığını belirlediler.

Paris'teki Ulusal Bilimsel Araştırma Merkezi Kronobiyoloji Laboratuvarı'ndan Alain Reinbergise, erkeklerin cinsel etkinliklerinin yaz sonunda ve sonbahar başında en yüksek noktaya ulaştığını belirtiyor. Nitekim, testosteron oranı, spermatozoidlerin üretimi ve hareketliliği, doğum oranları gibi veriler de bu bulgunun doğruluğunu kanıtlıyor.

Bu arada, doğum kontrol hapları kullanan kadınların diğerlerinden farklı olarak genetik açıdan kendilerinden uzak olan erkekleri değil, tersine en yakın olanları tercih ettiklerini söylüyorlar. Bilim adamı Pierre Henri Gouyon, konuyla ilgili olarak şunları belirtiyor: "Evrim üreme işlemi için cinsel arzuyu yarattı. Ancak kadının, çocuk arzusu içermeyen değişik bir genetik kombinasyona sahip olduğunu varsayalım. Bu durumda üreme isteğine dayanmayan cinsel dürtülere sahip olan kadında doğum kontrol yöntemleri, cinsel ilişkiye girme arzusunu ortadan kaldıracaktır.

Öte yandan, tıp dünyasındaki ilerlemelerle üreme işlemi için yeni yöntemlerin bulunmasının da cinsel etkinliklerin azalmasında rol oynayabileceği belirtiliyor. Bu durumda, belki de insanlara tavsiye edilebilecek tek şey bu konuda ellerini çabuk tutmaları olacak.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla