18 Ekim 2011 Salı

Yatakta utanmaya son! artık utanmaz olacaz yosa zizdemi

Cinsel sorunlar nedeniyle doktorlara başvuran hastalara çeşitli tedaviler uygulanıyor.
Sevmeyi öğrenmek

Başlangıçta kademeli olarak çiftin cinsel yakınlaşmasını artırılıyor. Birbirini okşamak, sevmek, masaj yapmak gibi görevleri, hem de gün içinde birbirlerine dokunmayı artırmayı, birbirine sevgisini fiziksel olarak göstermeyi de içerir. Gün içinde çiçek vermek, hal hatır sormak, sevgisini ifade etmek gibi. Önce iletişim ve sevgi yerleştiriliyor.

Şefkatli dokunuşlar

Belli bir aşamaya gelen hastalara yavaş yavaş sevgiyle cinselliği kombine edecek ödevler veriliyor. Bu aşamada çift, sevgiyle seksi iç içe geçirmeyi ve seksin olduğu zaman sevginin de olabileceğini hissetmeyi öğrenir. Hasta için seksin korku verici yanları vardır. Erkeklerin kadınlara zarar verme, kirletme, onları aşağılama korkuları vardır. Kadınlarda ise kirletilme, zarar görme, aşağılanma... Seks sevgiyle kombine edilince korkutucu olmaktan çıkar.

Cinsel hazzın öğretilmesi

Bunları geçtikten sonra saf cinsel hazzı yaşatacak ödevler veriliyor. Daha sonra çiftin özgün sorunu ne ise ona göre teknikler uygulanıyor. Örneğin, vajinismusta vajinanın kasılmasını engelleyici kademeli ödevler veriliyor. Erken boşalmada, boşalma kontrolünü sağlayan ödevler veriliyor. İstek bozukluklarında ise isteği artırıcı ödevler... Çifte göre değişiyor. İstek bozukluğunun arkasında ağır bir patoloji yoksa cinsel isteğin olmayışı, büyük bir ihtimalle kişinin cinsel fantezilerinin, arzusunun farkına varamayışıyla ilgilidir. Bu arzuların, fantezilerin kişide suçluluk ya da utanç yaratması nedeniyle engelleniyordur.

Ayıp sözler listesi

Cinsel deneyimi az olan, utangaç, çekingen çiftlerde kullanılan tekniklerden biri ayıp sözler tekniğidir. Kadın ve erkek kendileri için ayıp sözleri tek tek yazarlar. Sonra kağıtları değiştirirler ve birlikte kolaydan zora doğru sıralar ve bunlarla ilgili birbirlerinin fiil cümlesi olduğu cümleler kurarlar. Ve birbirlerine bunu söylerler. Bu, onların cinsel konuda utançlarını ortadan kaldırır.

Ayıp eylemler listesi

Bu kez birbirlerine yapamadıkları şeyleri yazıyorlar. Diyelim ki kadın erkeğin penisini öpemiyordur, bunu yazar. Sonra kolaydan zora doğru kademe kademe uygulamaya çalışırlar. Öykü yazma tekniğinde karşılıklı olarak birer paragraf erotik öykü kurarlar. Kadın, plajda uzanmış yatıyorum, etrafta kimse yok der. Erkek de ben de oradan geçiyorum, seni görüyor ve etkileniyor, yanına geliyorum... Böyle devam eder... Bu fantezilerini geliştirmeleri, kendi arzularını keşfetmeleri için uygulanan bir tekniktir.

Erotizmle tanışma

Erotik materyal paylaşımı, erotik kitaplar okumaları, erotik filmler seyretmeleri, bunlar hakkında konuşulması gibi ödevler veriliyor.

Eğer bir sapık olsam

Bazıları cinsel arzularını, fantezilerini sapıklık olarak algılar. Bu yüzden düşüncelerini paylaşmaz, söylemezler. Böyle arzularını ortaya çıkarmak için 'Eğer bir sapık olsam,' diye bir öykü teknik uygulanıyor. Bir sapık olsanız nasıl olursunuz diye soruluyor, kendi aralarında bu öyküyü uygulatıyorlar, ama onlara sormuyorlar.

Flört dönemi

Tedavinin en önemli süreçlerinden biri çiftlerin birbirlerinin gönüllerini kazanmaya, baştan çıkartmaya çalıştıkları flört dönemini yeniden yaşamalarıdır.

Bedenle tanışma

Tüm bunlardan sonra hem kendilerinin, hem de birbirlerinin cinsel organlarını tanıma ödevi veriliyor.

 

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla