18 Ekim 2011 Salı

Birlikte Orgazm Olmanın Yolları ya ziz olabiliyormusunuz

Bir ilişki sırasında çiftlerin birbirine cinsel açıdan bağlı olmalarından daha önemli hiçbir şey yoktur. Bu amaca ulaşmak için de aynı anda orgazm olmayı hedeflemek gerekir. "Saniyeler içerisinde doruğa çıkmak karşılaşabileceğiniz en güzel cinsel tatmindir" diyor "He Comes Next" (Sonra Erkekler) isimli kitabın yazarı Profesör Ian Kerner. "Her duygu iki kişi tarafından paylaşılınca daha da büyür."

Tabii bunu yakalamak biraz ustalık gerektiriyor; bu yüzden biz de okurlarımıza beraber orgazm olmak için denedikleri yöntemleri sorduk. Siz de bu ertiok deneyimi yaşamk istersenzi yazımıza bir göz atmanızda fayda var. Yolunuza çıkan engelleri anlayıp bunlardan nasıl kurtulabileceğinizi görebilirsiniz.

ENGEL 1
Yalnızca Oral Ya da El Yordamıyla Orgazm Oluyorsunuz

Cosmo okurlarının yüzde 58'i bazı engellerle karşılaşsalar da orgazm olabiliyorlar ancak bu, ilişki sırasında olmuyor.

Aynı anda orgazmı yakalamak için ilişki sırasında zirveye ulaşabilmelisiniz. "Klitorisiniz üzerinde yoğunlaşmış olacağından oral seks ya da dokunmayla daha kolay orgazm olmak mümkün" iye açıklıyor "The Pocket Idiot's Guide to Oral Sex" (Aptallar İçin Oral Seksin El Kitabı) isimli kitabın yazarı Profesör Ava Cadell. "Pek çok pozisyonda siz kendiniz bir temas yaratmadığınız sürece klitoris uyarılması yaşamazsınız." Ayrıca o size dokunurken onu yönlendirebilir veya kendi elinizle uyarılma sağlayabilirsiniz.

İlişki sırasında orgazm yaşayabilmek için oral seks ya da dokunuşlarla yakaladığınız duyarlılığı yeniden yaratmayı deneyin. Kayganlaştırıcı yağlarla onun ağzından hissettiğiniz sıcaklığı ve ıslaklığı taklit edebilirsiniz. Ayrıca yavaş bir başlangıç yapın. "Bırakın başta içinize sadece yarım olarak girsin böylelikle elinden ya da dudaklarından alacağınız yüzeysel teması hissedebilirsiniz" diye öneriyor Kerner.

O derine girdikçe siz de kendinize dokunmayı sürdürün böylelikle hem içerden hem de dışarıdan uyarılmış olursunuz. Küçük bir pratikle birlikte orgazm olmak kendiliğinden gelişecektir. Bunu başardığınızda ikinci bölüme geçebilirsiniz.

ENGEL 2
Zaman Doluyor

Cosmo okurlarının yüzde 42'si ilişki sırasında orgazm olabiliyor ancak partneriyle aynı anda bunu yaşayamıyor.

Erkekler kadınlardan daha önce orgazma ulaştıkları için önleminizi baştan almanız gerekiyor. İlişkiye girmeden önce en az on dakika sizi elle ya da oral olarak uyarmasına izin verin. Böylelikle siz de sınıra yaklaşmış olursunuz.

İlişkiye hazır olduğunuzda sizin yukarıda olacağınız pozisyonu seçerseniz hızı da kontrol edebilirsiniz. "Klitorisinizi dairesel hareketlerle ovarak buraya daha yoğun kan akışı olmasını sağlayın" diyor Cadell. Eğer sıfır noktasına çok çabuk yaklaşırsa "kendinizi gerin çekin ki penisinin yalnızca uç kısmı içinizde kalsın ve yüzeysel hareketlerle devam edin. Bu hem klitorisin uyarılmasını artırır hem de onu yavaşlatır.

Orgazm olmak üzere olduğunu hissederseniz durmanızı ve penisinin ucunu yavaşça sıkmanızı öneriyor Kerner. "Sıkmak penise kan akışını yavaşlatır ve tahriki azaltır."
Yine de sizden önce orgazm oluyorsa ne yapmalı? İl birkaç seferde başarısız oldunuz diye vazgeçip cesaretinizi kaybetmeyin. Beraber zevk almayı ne kadar çok denerseniz o kadar başarılı olursunuz.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla