18 Ekim 2011 Salı

Seks tanrıçası olmak isteyenlere! duyrulur

Seks tanrıçası olmak isteyenlere!
 Her kadın erkeğinin Cleopatra'sı olmak ister. Onun sonsuza kadar arzulayacağı tek kadın olmak elinizde, yeter ki içinizdeki seksi kadını ortaya çıkarmayı bilin!
Ateşli ve seksi bir kadın olmanın ilk koşulu görünüme önem vermektir. Fakat her şeyden önce bir kadın olduğunuzu iliklerinize kadar hissetmeli ve dişiliğinizin farkına varmalısınız. Sonsuza kadar seksi bir kadın olarak kalabilmek için bundan sonra yapmanız gerekenleri sizin için derledik, duymaya hazır mısınız?

Cildiniz
İpeksi bir cilt erkeklerin dayanamadığı yegane özelliklerden biridir. Cildinizi yumuşak ve sağlıklı tutmak için ilk yapmanız gereken şey günde en az 8-10 bardak su içmektir. Birçoğumuz sadece yüzümüze ilgi gösteriyor, vücudumuzun geri kalanını ihmal ediyoruz. Hoş kokulu bir vücut kremiyle tüm vücudunuza uygulayacağınız bakım sizi çok rahatlatacak. Ayrıca özel bölgenizdeki fazla tüylerden kurtulmanız da beraber olduğunuz erkeği baştan çıkaracak olan etkili bir yöntem. Yumuşak ve pürüzsüz cildinizle etrafınızdaki erkekleri büyüleyeceksiniz.

Bacaklarınız
Erkekler bacaklara bayılır! Bacak bakımına öncelikle tüylerinizi alarak başlamalısınız. Tüylerinizi ağdayla alırsanız pürüzsüz bir cilde sahip olurken aynı zamanda bacaklarınızdaki ölü deriden de kurtulmuş olursunuz. Ayrıca düzenli olarak pedikür yaptırarak da ayak bakımınızı sağlayabilirsiniz. Tüm vücudumuzun ağırlığını onlar çekiyor, arada bir onlarla da ilgilenmek lazım öyle değil mi?

Pantolon da giyseniz mini etek de fark etmez. İpeksi bir dokunuşa sahip bacaklar kendinize olan güveninizi artıracak.

Baldırlarınız
Bacak bakımından bahsetmişken baldırları es geçmek olmaz. Neredeyse bütün kadınların hayali sıkı baldırlara sahip olmaktır. Bunun için ne mi yapacaksınız? Tabi ki spor! Düzenli olarak spor yaptığınızda bacağınızın sarkık, yumuşak kısımları sıkılaşacak ve daha güzel bir görünüme sahip olacak. Sıkı ve seksi vücudunuzla sonsuza kadar sevgilinizin gözbebeği olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla