17 Ekim 2011 Pazartesi

Erkeklerin kadınları çekici bulma sebepleri

Son 60 sene içinde çekicilik üzerine yapılan hemen her araştırma şairler, ressamlar ve yazarların son 6 bin yılda yazdıklarıyla aynı sonuca ulaşıyor: Bir kadının görünümü, vücudu ve bunlarla yapabilecekleri, bir erkek için zekası ve bilgisiyle yapabileceklerinden çok daha ilginç!

İşte bilim adamlarının araştırmaları çerçevesinde bir erkeğe neden ve nasıl çekici geldiğimiz. 21′nci yüzyıl erkeğinin bir kadında ilk gördüğünde aradığı şeyler, büyük büyük büyük büyükbabalarıyla aynı. Fark ise, uzun dönemli ilişkide aradıkları özelliklerde ortaya çıkıyor. Unutmayın ki, aşağıda belirteceğimiz özellikler, bir erkeğin, bir kadını tanımadan ya da az tanıdığında ona doğru çekilmesine sebep olan özelliklerdir.

Ağız
Kadınlar, dudakları ağzın içinde değil de dışında olan tek memeli! Zoologlar, dudakların kadının genital organlarının aynası olacak şekilde sonradan geliştiğine inanıyorlar. Çünkü vücudun bu her iki parçası da aynı büyüklük ve kalınlıkta ve seks anında her ikisi de genişleyip kanla doluyor. Bu 'genital eko' denen olay, erkeğe verilen ilk sinyallerden.

Küçük burun
Küçük bir burun, çocuksuluğu çağrıştırırken, erkekte koruma içgüdülerini uyandırır. Çizgi film yaratıcıları, kahramanlarını bu yüzden hep kocaman gözlü ve küçük burunlu çizerler.

Uzun saç
Sarışın kadınların, esmer kadınlara göre östrojen hormonlarının daha yüksek olduğu tespit edilmiş. Bu, erkek gözünde sarışınların daha verimli olarak kodlanmasına sebep olur. İngiltere'de yapılan bir araştırmada, erkeklerin yüzde 74′ü uzun saçlı kadınları tercih ettiğini söylerken, sadece yüzde 12'si kısa saçlı kadınlar için oy kullanmış.

Atletik vücut
Seksapelite listesinin başındaki özellik, atletik bir vücut. Aslına bakarsanız, antropolojik olarak güçlü, fit bir vücut erkeğe sağlıklı çocuklar taşıyabilecek ve gerekirse tehlikeden koruyabilecek bir dişi imajı veriyor. Birçok erkek, dolgun vücutlu ya da kilolu bir kadını, zayıf bir kadına tercih etmelerinin esas sebebinin, vücuttaki daha fazla yağın daha iyi emzirme demek olduğunu bilmiyordur sanırım. Çok az kadın, dünyanın en seksi kadınlarından biri olan Marilyn Monroe'nun 44 beden olduğunu ve tombul ayaklara sahip olduğunu biliyordur herhalde'

Uzun bacaklar
Hiç düşündünüz mü uzun bacaklar neden daha seksidir? Bunun arkasındaki prensip aslında çok basit. Bir kadının bacakları uzadıkça bu iki bacağın birleştiği kısım göze daha çok görünür olur. Eğer bir kadının cinsel organı kollarının altında olsaydı, inanın bacaklarına ikinci bir bakış bile atılmazdı! Bir kız çocuğunda, bebekken bacak boyu kısayken, ergenlik çağında kandaki hormonlar sebebiyle bacaklar uzamaya başlar. Bu erkek cinsine, çocuk taşıyabileceği mesajını vermektedir. Barbie bebeklerin de, güzellik yarışmalarındaki finalistIerin de bacakları uzundur. Her ne kadar anneleri kızsa da, genç kızların kısa etekler giyerek bacak boyunu uzun gösterme çabalarının altında da, tüm kadınların verdiği rahatsızIıklara rağmen topuklu ayakkabılar giymelerinin altında da bu sebep yatar aslında'

Büyük göğüsler
Bir kadının göğüsleri, yağdan oluşur. İnsanoğlu dört ayak üzerinde yürüdüğü zamanlarda göğüsleri bugünkü kadar önemli değildi, çünkü erkek cinsi dişisini arkadan görüntüsüyle seçiyordu. İnsanoğlu, iki ayak üzerine geçtikten sonra göğüsler karşıdan gelen erkeğin ilgisini çekmek için büyüdü.

Çok ilginç bir araştırma sonucu daha:
Periodumuzun 14 ve 18′inci günleri arasında, yani tam da yumurtlama döneminde daha yüksek topuklu ayakkabılar ve daha çarpıcı elbiseler giyeriz. Ayrıca düz bir karın, yuvarlak kalçalar, düzgün ve kavisli bir sırt, uzun bir boyun yine erkeklerin kadınlarda seksi bulduğu özellikler. Bir de unutmadan, binlerce yıl boyunca kulak memesi erotik simge olarak kabul edildi. Şu anda Afrika'da, Kenya kabilelerinde hala kulak memelerini uzatmak için ağırlıklar takılır. Modern kadınsa aynı etkiyi yaratmak için uzun küpe kullanıyor artık. Avize küpe modası boşuna değil!

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla