18 Ekim 2011 Salı

Seks uzmanı kızıllar!

Almanya'da yapılan bir araştırma, kızıl saçlı kadınların sarışın ve esmerlerden daha fazla seks yaptıklarını ortaya çıkardı.
Hamburg'ta Prof. Dr. Werner Habermehl'in yaptığı ve yüzlerce kadının katıldığı araştırmaya göre sarışın kadınlar daha çok eğleniyor, ancak seks konusunda en hızlısı kızıl saçlılar.

Prof. Habermehl, kızıl saçlı kadınların sarışın ve esmerlere oranla seks hayatlarında daha aktif olduklarını ve daha çok seks partneri bulabildiklerini söyledi. Seks uzmanına göre saçlarını "kızıla boyatanlar" bile etrafına partner aradığı konusunda sinyal veriyor.

Psikolog Christine Baumanns ise araştırmanın sonuçlarına karşı çıktı ve kızıl saçlı kadınların çok daha iyi seks hayatı olduklarını iddia etmenin mümkün olmadığını dile getirdi.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla