18 Ekim 2011 Salı

Nekadar eteşlisin veya Ateşli bir çift misiniz?

İyi bir çiftsiniz ama yine de o gıptayla bakılanlar arasında yer alamıyor musunuz? İşte ateşli çiftlerin örnek almanız gereken alışkanlıkları…
Birbirinize gerçekten bayılmalısınız

Şehvet kendini çeşitli yollarla gösterir: Baş döndürücü bir cinsellikte, birbirinizi koruma duygusunda, gerekli veya gereksiz tartışmalarda Ara sıra tartışmalarda sevgilinizin size çok sinirlendiğini hissederseniz, bunu kötü değil, iyi bir sinyal olarak algılayın: Demek ki beraberliğinizi gerçekten derinden yaşıyorsunuz.

Telefon numarasını görünce kalbinizin ritmi artmalı

İlişkinin ilk zamanlarında bu duygu çok yaygındır ama ilişki ilerledikçe ve güvenlik duygusu arttıkça yavaş yavaş kaybolur. Sıradan bir çift değilseniz bu şehvet pırıltıları kolay kolay kaybolmaz. Aniden kapıda anahtar sesi duyduğunuzda veya beklemediğiniz bir anda telefon çaldığında kalp atışlarınızın hızlanması iyi yolda olduğunuzu gösterir.

Futbol gibi, daha önce hiç ilgilenmediğiniz şeylerle ilgilenmelisiniz

Cuma akşamları işten geldikten sonra her ne olursa olsun sizin favori programınızı seyrediyor, siz ise futbolun kurallarından hiç haberiniz olmasa da onun takımı yenilince derin bir üzüntü hissediyorsanız, kesinlikle şehvetli bir çiftsiniz. Onun kölesine dönüşün demiyoruz, ama onunla aynı aktivitelere merak duymak, birlikte bir şeyler yapmak ilişkinize iyi gelir. İlişki sırasında diğer kişiye duygusal yatırım yapmak durumunda kalırsınız.

Yüzüne düşen saçı içgüdüsel olarak kaldırmalısınız

Birbirinize olan bağlılığı göstermek için birbirinizin sırtını sabunlayabilir, birbirinize masaj yapabilirsiniz. Birbirine gerçekten derinden bağlı çiftlerin bu hareketlerin yanı sıra, içlerinden gelen, karşı koyamadıkları ve içgüdüsel olarak yaptıkları bazı hareketler daha var. Sinemadayken, dizlerinizi birleştirebilir veya gözüne düşen saçları düzeltebilirsiniz. İlk bakışta önemsiz gibi görünen bu hareketler, partnerin özel alanına girilmesi anlamına gelir ve derin bir bağlanmanın göstergesidir. Birbirinizi o kadar çok arzuluyorsunuz ki ellerinizi birbirinizin üzerinden alamıyorsunuz.

Bu hareketler aranızdaki bağı kuvvetlendirir, çünkü ten teması birbirinize çok yakın hissetmenizi sağlar. Sevgiliniz tarafından yapılan şefkatli bir hareket, içinizde o kadar derin bir tepki uyandırır ki, onu ne kadar çok arzuladığınızı daha da iyi anlarsınız.
Zor durumdayken içgüdüsel olarak onun yardımını istemelisiniz

Aile veya arkadaşlarınızla ilgili durumlarda bile partnerinizin yardımını düşünmek sizin birbirinize derinden bağlı bir çift olduğunuzu gösterir. İçgüdülerinizle onu istemeniz, aranızda derin bir saygı ve empati kurulduğunu gösterir. Bu iki faktör aşkı derin tutar.

Onun için etkileyici kıyafetler giymelisiniz

Evde eşofmanlarınız veya pijamalarınızla gezip, onun gelme saati yaklaştığında kıyafetinizi değiştirmeniz, mini etek giymeniz, partnerinize başkalarından daha düşkün olduğunuzu göstermez. Tam tersi, bunu arada sırada yapıp, tek bir detayı değiştirirseniz (parfümünüzü veya iç çamaşırlarınızı) bu çok daha kıymetlidir. Partnerinizin başını döndürmeyi istemeniz aranızdaki şehveti gösterir. Onun için seksi görünmek istemiyorsanız, ilişkinizde belki çok fazla güven var, ama ne yazık ki şehvet yok demektir. İlişkinizin uzun süreli olmasını istiyorsanız aranızdaki güvene olduğu kadar şehvetin de sürekliliğine önem vermelisiniz.

Aklınızda olmalı

Alışveriş yaparken, onun sevdiği cipslerin önünde geçerken aklınıza sevgiliniz geliyor mu? Tabii ki deyip, hiç düşünmeden sepete 34 paket atıyorsanız ve onun bunları görünce ne kadar sevineceğini düşünerek mutlu oluyorsanız, derinden bağlı bir çiftsiniz demektir. Veya size anlamlı gelen bir müzik duyduğunuzda, otomatik olarak onun için de bir kopya yaparsanız, yine şanslı çiftlerindensiniz. Ayrı olduğunuzda, birbirinizi düşünmekten başka bir şey yapamıyorsanız, evet, su ve hava gibi birbirinize ihtiyacınız var demektir.

Birbirinizi mutlu etme isteği birbiriniz için önemli olduğunuzu gösterir. Partneriniz için önem taşımak derin aşkların ilk göstergelerindendir aynı zamanda. Ayrı olduğunuzda da beraber olmanın bir stratejisi bu. Bu şekilde tecrübelerinizi, yaşadıklarınızı ve yaşantılarınızı paylaşıyorsunuz.

• Uzun zamandır birlikte olmanıza rağmen birbirinize bakarken gülümsemelisiniz

• Çocukken nasıl biri olduğunu merak etmelisiniz

• Seks sırasında birbirinizin gözüne bakmalısınız

• Onu uyurken seyretmek şefkat duygularınızı uyandırmalı
 

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla