8 Ekim 2011 Cumartesi

yatakda süprüz varmı sence

Masaj sürprizi: Elbiselerini yavaşça çıkarın. Yatağın üzerine yüzüstü uzanmasını söyleyin. Ama neler olacağından asla bahsetmeyin. Aktardan alacağınız Ylang Ylang esans yağını ellerinize bir miktar dokun. Vücudunun en hassas bölgeleri olan dirseklerinin ve dizlerinin iç kısımlarını bu esans yağıyla ovun. Elleriniz yavaşça vücudunda gezerken ufak aşk oyunlarına başlamanız aklını basından alacaktır.

Seksi kokular: Gül ya da sandal ağacının afrodizyak etkisine sahip olduğunu biliyor muydunuz? Aromaterapi yardımıyla cinsel hayatınıza hoş kokular yayabilirsiniz. Tütsü olarak kullanabileceğiniz bu bitkiler onun koku duyusunu fethetmenizi sağlayacak.

Aşkın rengi: Kırmızı: Ateş ve kanın rengi kırmızı ona kesinlikle seksi çağrıştıracaktır. Yatağınıza koyacağınız kırmızı bir yastık ya da yatağa gelişi güzel serilmiş kırmızı bir örtünün tahrik edici tonu onu hemen harekete geçirecek.

Aşkınıza kadeh kaldırın: Şarapsız bir aşk gecesi düşünülemez. Ama bir şartla! Alkolün gecenizi unutulmaz bir erotik randevuya dönüştürmesini istiyorsanız kaç bardakta duracağınızı bilmeniz gerekiyor. Aksi takdirde alkolün vücudunuzu gereğinden fazla ısıtması ve uyuşturması, sevişmek yerine uyumak istemenize neden olabilir.
Vücudunu keşfedin: Vücudundan çok zevk aldığı yerleri bilmeniz sayesinde aklını başından almanız daha da kolay olacak. Eğer konuşmaktan hoşlanmıyorsanız elini elinize alın. Kulağına, ellerinizi vücudunun en zevk aldığı bölgelerine götürmesini fısıldayın. Daha sonra ellerinizi elinden uzaklaştırarak gösterdiği bölgeleri hafifçe okşayın. Gerisi size kalmış.

Kelimelerden yardım alın: Kulağına fısıldadığınız kışkırtıcı cümlelerle sevişmeyi beyninde başlatabilirsiniz. Birbirinize aşk sözcükleri söyleyin. Ya da yatakta ona neler yapacağınızı fısıldayın.

Sıcak suda duş: Küvetinizi sıcak suyla doldurun ve birlikte banyo yapın. Suyun sıcaklığının 30 derece civarında olmasına dikkat edin. Sıcak su kan dolaşımını hızlandırarak seks dürtüsünü de artırmaya yardımcı olur. Eğer banyodan hoşlanmıyorsanız birlikte sıcak bir duş alın. Suyun altında beş dakikadan fazla kalmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla