8 Ekim 2011 Cumartesi

nerede nasıl öpüşülür ya zize göre

Kamp Öpücügü: Kamp atesinin etrafinda sevgilinize sarilarak dogada askinizi doyasiya yasamak istemez misiniz? Özellikle basbasa ya da yakin arkadas grubuyla yapilan kampta atesin ve atesin yaninda içilen biranin öpücügün siddetini arttirmasi muhtemeldir.

 

Yagmur altinda öpüsmek: Iste yine romantizmin temel simgelerinden biri: Yagmur altinda öpüsmek!!! Her ne kadar orta yasli insanlar yagmur altinda islanmaktan hoslanmadiklari için bu öpüsme seklini romantik bulmasalar da, gençlerin bir çogu hayatlarinda en az mutlaka bir kez yagmur altinda yürüyüp öpüsmekten zevk aliyor.
 

 
Banyoda öpüsmek: Uzun ve yorucu bir günün ardindan romantik saatler geçirmek için küveti doldurun ve birlikte köpük banyosu yapin. Bu arada suyun içine bir kaç damla aromatik yaglardan ya da banyo köpüklerinden damlatmayi unutmayin.

 

Arabada öpüsmek: Gece yarisi bar ya da parti çikisi eve dönmeden önce sucuk ekmek yemek yerine arabayi bir kenara çekip sevgilinizle öpüsmek ikinize de keyif verebilir. Ancak elbette ki asiriya kaçmamak sartiyla. Aksi halde polis arabanizin yanina gelip kendisine eslik etmenizi isteyebilir. Arabada öpüsmek için mutlaka deniz kiyisi olmasi gerekmiyor. Ancak bogaza karsi çektiginiz arabada hem muhtesem manzarayi seyredip hem de sevgilinizle romantizmin dorukularina çikmanin da bir sakincasi yok!


 

Yatakta kahvalti öpücügü: Birlikte yasayan ya da evli çiftler, pazar kahvaltilarini keyifli bir oyuna çevirmek için arasira da olsa yatakta kahvalti yapmayi denemeliler. Tabii kahvalti tabagini hazirlayan tarafa içten bir öpücükle tesekkür etmek kosuluyla.

 

Su alti öpücügü: Gençlerin son zamanlardaki favori sporlarindan biri olan scuba, hem hos bir hobi hem de romantik bir ana dönüsebilir. Binlerce metre derinlikte, bambaska bir dünyada üstelik de gözlerden uzak bir ortamda sevgilinizle öpüsmek, deniz dibinde göreceginiz bir hazineden çok daha mutlu edecektir sizi.


 

Alisveris öpücügü: Markete gittiniz ve birlikte alisveris mi yapiyorsunuz? O halde standlarin arasinda gezinirken kaçamak bir öpücüge ne dersiniz? Alisveris listenizi bir an için unutun ve o anin tadina varin.

 

Çikolatali öpücük: Tutkulu bir ask gecesine sampanya, çilek ve çikolatadan daha fazla ne yakisabilir ki? Hele kalp seklinde olanlardan alirsaniz TV karsisinda mayismis sevgilinizi bir anda ayiltabilirsiniz. Çikolata öpücügünüzün sehvetini arttirmaya yeten çok iyi bir afrodizyaktir.

 

Randevulu öpücük: Sevgilinizle ya da esinizle iliskinize biraz degisiklik katmak için öpücük oyunu oynayabilirsiniz. Telefonla ya da e-mail yoluyla herhangi bir yerde belli bir saatte bulusma ayarlayin. Dilerseniz bir park, dilerseniz sinema ya da bir cafede. Karsilasir karsilasmaz sevgilinize sarilip ona sicak bir öpücük kondurun.

 

Hosçakal öpücügü: Sevgilinizi ya da esinizi ise yolcularken dudagina küçük bir öpücük kondurun. Daha sonra arkasini dönerken ellerinizle onu bir kez daha çekip bu kez daha tutkulu bir sekile öperek onu sasirtin.

 

 
Beklenmeyen öpücük: Gün içinde herhangi bir zamanda yaptigi siradan islerden birini yaparken hiçbir sebep olmadan onu çok sevdignizi söyleyip bir anda öpmeye baslayin. Hem saskinlikan hem de bu durum onun hosuna gideceginden kesinlikle karsilik verecektir.

 

Buzlu öpücük: Ask filmlerinin en atesli sahnesinde buzun ferahlatici ve uyarici etkisini çogu kez görmüssünüzdür. Özellikle romantizmin doruga ulastigi anda buzun tenle temas etmesi hem estetik hem de erotik bir görüntü olusturur. Kisacasi buzlu öpücük, tüm diger öpücük çesitleri arasinda en hararetlilerinden biridir. Ister sade, ister visne sulu ya da tropik aromali olsun, buz kalibini agziniza alip öpüsmeye baslayinca esinizin de bundan sizin kadar zevk aldigini göreceksiniz.

 

Kulaklarindan öpmek: Kadinlarin da erkeklerin de erojen bölgelerinden olan kulak memelerine gereken ilgiyi göstermenin sirasi gelmedi mi? Sevgilinizin kulagina içinizden gelen ask cümlelerini fisildadiktan sonra hafifçe kulaklarindan öpmek onu çildirtacaktir.

 

Güzellik uykusu öpücügü: Yaz aylarinda yapilan siestalarin bedeni ve ruhu dinlendirdigi gibi gece için gereken enerjiyi depoladigi da bir gerçek. Sevgilinizi aksamüstü yattigi güzellik uykusundan hafif bir öpücükle uyandirdiginiz takdirde, çok daha atesli bir gece yasayabilirsiniz.

 

Sinema öpücügü: Cuma aksami geldi. Sinemadasiniz ya da evinize aldiginiz filmleri seyretmek üzere bir büyük kaseyi patlamis misirla doldurdunuz. Filmin en heyecanli yerinde gözlerinizi filmden alip sevgilinizi fransiz öpücügüyle öpün. Bu öpüsmenin ardindan filmi izlerken sevgilinizin patlamis misirli ve tuzlu parmaklarini da öpebilirsiniz.

 

Yildizlarin altinda öpüsmek: Sevismek ah ne hostur yildizlarin altinda.... Evet daha fazla birsey demeye gerek yok herhalde. Karanlik bir gecede yildizlarin altinda öpüsmek hiç fena bir fikir degil, öyle degil mi?
 


 Açikhavada öpüsmek: Temiz hava cigerlerinizi açarken kan dolasiminiz da hizlandirir. Kumsalda, parklarda ya da ormanda yapacaginiz yürüyüslere bir süre ara verip yesillikler arasinda sevgilinizle gözlerden uzak dilediginiz kadar öpüsebilirsiniz.

 

Elveda öpücügü: Öpücükler içinde en tutkulu ama bir o kadar da en zor olani. Içinde biraz burukluk barindigindan bir de son öpücük oldugundan dolayi kimi zaman gözyasi öpcügün tamamlayicisi olabiliyor. Elveda öpücügünü bir sölene dönüstürmek için sevgilinizi öptükten sonra basinizi dik tutup arkadaniza bakmadan yürümeye çalisin. Tabii eger yapabilirseniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla