8 Ekim 2011 Cumartesi

eeeeeeeeee oku

Yıllardır Türkiye'de cinsellikle ilgili araştırmalar yapan Seksolog Dr. Akif Poroy'a göre; memleket meselelerinin altında cinsellik yatıyor! Türkiye'nin ve hatta dünyanın sayılı seksologlarından olan Dr. Poroy; Türkiye'nin siyasal ikliminde cinselliğin yeriyle ilgili olarak Yeni Aktüel dergisine açıklamalar yaptı:

* Şehir hayatında tamamen yüzü Batı'ya dönük hatta bu halin abartılı yaşandığı bir durum varken, kırsalda gittikçe daha da karanlığa gidiliyor. Bir tarafta 'Düzeyli bir ilişkimiz var' deyip yılda 30 sevgili değiştirenler, bir tarafta hala 'başlık parası'yla bir nevi kölelik sistemini sürdürenler. Ortaçağ'daki esir pazarları gibi.

Kadınlar güçlü erkekleri seviyor

* Kadın-erkek ilişkisi maddiyata dayanıyor şu an. Kimse kimseye kendini özveriyle sunmuyor. Gerçekten ilgi göstermiyor. Dikkat edin artık şehirli, kendi ayakları üzerinde duran kadınlar bile kendilerine şiddet gösteren hatta döven erkeklerle birlikte oluyor. Çünkü o kendisinden daha güçlü. Maddi olarak da statü olarak da... Şehirli kadın ayakları yere bastıkça daha çok güç talep eder oldu. Erkek, güç talep eden kadına şefkat gösterdiğinde 'çekici' olmuyor. Şehirde insanlar artık daha serbestçe cinsel deneyim yaşıyor ama herkes yine mutsuz.

Skor doyurmaz

* İşin içinde ruh yoksa, cinsel aktiviteye ruh da dahil olmuyorsa cinsel doyum yaşayamazsınız. İstediğiniz kadar zengin olun, bu güçle istediğiniz kadınla birlikte olun bunu bir 'skor eylemi' olarak gördüğünüz için cinsel olarak aç kalırsınız!

* Türkiye'de son yıllarda her alanda fanatik akımların güçlenmesinin en önemli nedeni cinselliğin doğru algılanmayışı. Şiddetin, her türlü fanatizmin ortaya çıkış nedeni kesinlikle cinsel doyumsuzluktur!

* Türkiye'de cinsellik kadın ve erkeğin eşit olduğu bir olgu gibi algılanmıyor. Erkek hep önde ve güçlü olmalı diye düşünülüyor. O yüzden bizde hep güçlü olan talep edilir. Aklın ve mantığın yerini güç alır. Güce olan şiddete eğilim de bu yanlış algıdan kaynaklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Hakkımda

Türkiye
hipnoz ülkemizde daha anlaşılmadını düşünüyorum aslında hipnoz suanda düyada yaygın şekilde kullanılıyor diş hekimleri pisgoloklar artık hipnozun bilincindeler tedavisi zor olan vajinusmuda hipnozun sayesinde biçok ayleler mutluluu yakaladılar yazılar zizi aydınlatdı ise yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla